BURGERBAR

BURGERBAR Heerlijke burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 531 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BurgerBar. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2022 om 22:39 Made an order with 2 packets of frites but only 1 was delivered! This is the second time it’s happening. I contacted the customer service but didn’t hear anything back (yet!?).
20 apr 2022 om 21:01 Mijn eten was anderhalf uur te laat bezorgd. En ook nog koud. Heb Burger bar gebeld en die vertelde mij dat de schuld bij jullie lag. Afschuif cultuur! Eten was zeker geen 21 Euro waard. Graag zie ik ook mijn geld terug!!!
2 apr 2022 om 16:37 Hebben een luxe burger gekocht, werd beloofd elite rundvlees dat smelt in je mond en een extase van een beleving. Echter voor de prijs van 20 euro per burger hebben wij deze beleving niet gekregen. Aan papa is te zien dat de frituurolie niet vers is.
30 mrt 2022 om 21:55 Het duurde te lang en het eten was zo goed als koud.
25 mrt 2022 om 22:07 Ordered 2 packets of fries but only one was delivered
6 mrt 2022 om 19:16 Zoals altijd prima
27 feb 2022 om 23:16 Delivered too late - in 100 min. For two burgers? Come on!
27 feb 2022 om 23:14 Delivered too late - in 100 minutes. For two burgers? Come on!
5 feb 2022 om 23:50 Great food but too expensive for burger. 32€ for two burgers? Come on
30 jan 2022 om 20:12 Bijna 2 uur wachten op koud eten, need i say more?
24 jan 2022 om 22:22 Lang moeten wachten maar mijn favorite Wagyu burger was nog goed warm en heb weer erg lekker gegeten.